2011. július 29., péntek

Matyszak: Antik Athén napi öt drachmából - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Antik Athén napi öt drachmábólA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Nem szokványos útikönyvet vehet a kezébe az olvasó. A szerző, aki jelenleg Cambridge-ben tanít ókori történelmet, Görögországon kalauzol végig, azonban meglepő és szellemes, nem utolsósorban pedig nagyon bölcs ötlettől vezérelve: az ókori görög történelem, mindennapi élet, istenségek és szokások tükrében, mintha mi magunk ókori turisták lennénk, ő maga pedig a rendkívül felkészült idegenvezető. Az ókori Görögország a mai európai és nyugati kultúra bölcsője, ezért ha fel akarjuk fedezni ezt az országot, érdemes a mai kor szelleme helyett az ókori ember szemével és ismeretrendszerével szemlélni a történelmi- vallási helyszíneket, régészeti emlékeket. Ehhez nyújt a könyv kiváló segítséget a szép szedésű, fényképekkel és illusztrációkkal ellátott, regényre emlékeztető szöveget a szerző szellemes és hasznos érdekességekkel bővíti, melyeket ókori mintázatú szövegdobozokba helyezett. A könyv végén rendkívüli útiszótárt találunk, a szerző olyan fontos kérdések és állítások görög fordítását közli, mint például: Szeretnék veled menni a szümposzionra, de megígértem anyámnak, hogy segítek neki este megszőni a vásznat. Az olvasó a humoros és szórakoztató könyvet olvasva könnyedén sajátíthat el fontos, az alapműveltség részét képező ismereteket. ISBN: 978-963-244-109-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 835 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:10
. Matyszak: Antik Athén napi öt drachmából - Jelenlegi ára: 2 835 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése