2011. október 25., kedd

Arianna Orrszívó-porszívó ÚJ,Dobozos - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Arianna Orrszívó-porszívó
Bontatlan dobozos, számlás termék
Klinikailag tesztelt gyógyászati segédeszköz!
„ A kicsik zsebkendője”
Elvi ismertetés: A nátha a gyermekek igen gyakori betegsége. Ilyenkor a legnagyobb gond az, hogy a csecsemő és a kisgyermek képtelen kifújni az orrát. Időbe telik, míg a fiatal csecsemő megtanul szájon át lélegezni. Mivel a felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért a visszacsorogó váladék fül- és arcüreggyulladást, valamint hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. Igen fontos tehát a pangó orrváladék rendszeres eltávolítása, az orrjáratok szabaddá tétele. Erre a célra az Arianna orrszívó-porszívó kiválóan alkalmas. Természetesen az orvosi vizsgálat nem mellőzhető: az elhúzódó, gennyes orrfolyás okát orvosnak kell megállapítania. A váladékszívás a szakorvosi kezelés kiegészítését, a légzés javítását, valamint a nátha szövődményeinek megelőzését szolgálja.
A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályozza! A váladékot úgy távolítja el, hogy az nem okoz kellemetlenséget, de mégis hatásos. A készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív!
Az orrszívó használata:
Az „ A” jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet.
A készülék a szíváserősséget önmaga beszabályozza! A szívás kb. néhány másodperces megszakításokkal történjék mindaddig, míg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalfelé is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.
A fertőtlenítés módja: Az eszközök (az „ A” jelű szívófejek) kifőzése. Mosás: antibakteriális folyékony szappan vagy mosogatószer.



Jelenlegi ára: 2 599 Ft

Az aukció vége: 2011-10-28 05:56
. Arianna Orrszívó-porszívó ÚJ,Dobozos - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése