2011. október 24., hétfő

Zöld Achát Karkötő - Jelenlegi ára: 1 975 Ft

BRG500-041
Tudta-e Ön, hogy úgy tartják:
Az achát: Leginkább a ikrek, rák, skorpió csillagjegyben születettek számára alkalmas. segít a hirtelen harag ellen, vizsgadrukknál, tanulási nehézségeknél, támogatja az érzékenységet, az eszességet és a szakmai alkalmasságot. Az ókorban az achátot gyakran védő amulettként viselték. Szerencsehozó hatásáról is írtak. Az achát biztonságot és a megelégedettség érzését adja nekünk. Különösen a gyerekek találnak nyugalmat és biztonságot az achát geodában. Az achát támogatja az érzékeny, realista és pozitív gondolatokat. Fejfájás, láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára, gyomorra, belekre, belső szervekre, méhre. Segítő és védelmező terhességnél, epilepszia ellen. Az achát ismert védőkő kígyómarás és villámcsapás ellen. Megóv a haragos szellemektől és semlegesíti a mérget.
A KLUGEX közel két évtizedes üzleti múltra tekint vissza. A cégünk által forgalmazott ékszerek eredetisége 100% garantált.
Termékeinket számlával szállítjuk kedves vásárlóinknak, áraink az áfát tartalmazzák!
Minden termékünkre 8 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!
Javasoljuk ékszert csak megbízható forrásból vásároljon, ne dőljön be a piacot elárasztott hamisan fémjelzett értéktelen fémekből készült utánzatoknak!
A klugex-usa termékeit megtekintheti  ITT!



Jelenlegi ára: 1 975 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 01:25
. Zöld Achát Karkötő - Jelenlegi ára: 1 975 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése