2011. november 28., hétfő

Vadonatúj silent - skeleton western gitár - Jelenlegi ára: 26 200 Ft

Elektroakusztikus ( EA) silent skeleton western gitár, fém húrokkal!
A hangszer teste csupán egy csontváz, innen a "skeleton", a hangszerfajta meghatározásában. A silent, vagyis csöndes gitároknak nincsen zengő teste, ürege, általában tömör fából, vagy csontváz testtel készülnek - mint ez a modell is. A silent gitárok rendszerint a test és a környezet zavaraira nagymértékben érzéketlen piezo hangszedővel és beépített aktív előerősítő, hangformáló fokozattal rendelkeznek.
Ezen a modellen két potméter van. Egy hangerő és egy "testméret.. " szabályzó. Ez utóbbival az egyik végállásban valószerűtlenül nagy és mély hangú, másik végállásában szinte ukulele-szerű gitárhang állítható be. Az igazság (ez esetben nem odaát, hanem : )) természetesen valahol középen van.
Az extravagáns külső nem önmagáért van, hanem igen praktikussá teszi ezt a hangszert. Fő szakterülete vitathatatlanul a szuper kényelmes és gondtalan gyakorlás, hiszen tömege kicsi, teste vékony, a környezetet zavaró hangja gyakorlatilag nincs és a testet imitáló keret kialakításának köszönhetően akár a szokásos ülő pózban - lábunkra támasztva, vagy hevederrel a nyakunkba akasztva is használhatjuk. Sőt, az alsó és fölső vázfelek összesen négy csavarral vannak rögzítve, vagyis könnyen eltávolíthatók. A megmaradt darab deszkán van minden fontos elem, amivel akár koncertet is adhatunk, ha egy hevederrel a nyakunkba akasztjuk. Ebben az esetben egy nagyobb bőrönd sarkában is elfér, így akár utazhatunk is vele.
A készlet tartozéka egy egyszerű fülhallgató, ami a gitár 3, 5 mm-es jack aljzatába csatlakoztatható. További kimenet egy 6, 35 mm-es (elektromos gitároknál szokásos) jack aljzat, ami az erősítő vagy rögzítő eszközök felé küld jelet. A beépített erősítő egy 9V-os elemmel táplálható.
A nyak az akusztikus gitároknak megfelelő geometriájú és méretű, de könnyebb a felső érintők használata, mert nem akadályoz ebben a test. A menzúra (húrhossz) teljes méretű (kb. 648 mm), vagyis a hangszer 4/4-es. A kulcsok és a fej is a western gitárokénak megfelelő. Osztott, nyitott, jó minőségű kulcsokkal szerelve. A felső nyeregnél a fogólap és nyak szélessége kb. 45 mm.
A gitár ára, az alább olvasható egyedi átvizsgálási és beállítási szolgáltatást is figyelembe véve nagyon kedvező!
Színválaszték:
- mahagóni-barna
- antracit-metál (sötétszürke-metál)
- metálkék
- fehér
Egyenlőre csak rendelésre, kb. 4 hetes átfutással tudjuk hozni ezt a hangszert! (Ez utóbbi információ 2011. 11. 24-én volt frissítve! ) Ha csak egy színben felel meg, rendelés előtt kérek egy megkeresést az adott szín elérhetőségének ellenőrzése miatt! Köszönöm!
A hangszer ár/érték aránya verhetetlen! Válogatott anyagokból készült, gondos összeszereléssel, szép külsővel. Rendeltetésszerű használat esetén 12 hónap garancia! Megéri az árát!
Az aukcióimon kínált új hangszerek teljes ellenőrzésen és első szervizen esnek át műhelyemben. Tehát nem gyári, nyers állapotukban értékesítem őket, ebben különböznek az árkategóriájukban kapható legtöbb hasonló modelltől!
Ezt a hangszert is tesztelés után, beállítva adom át leendő Tulajdonosának.
Kérem, ha az Ön ideje engedi, tekintse meg I+ oldalam és a többi hangszer árverésem is! Köszönöm!
Ez egy fix áras árverés, bármikor leüthető, nem kell megvárni a végét!!
Kérdezzen bátran, amint időm engedi, nagyon szívesen válaszolok!
Hangszerkínálatom folyamatosan változik, bővül, érdemes lesz később is körülnézni nálam!



Jelenlegi ára: 26 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 23:57
. Vadonatúj silent - skeleton western gitár - Jelenlegi ára: 26 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése