2011. november 30., szerda

Vankó Zs.: Jézus Krisztus Apokalipszise IV. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Ez az a könyv a Bibliában, amely sok ember számára titokzatosnak, érthetetlennek tűnik, de Jelenések Könyve mégsem ezt állítja önmagáról, ugyanis így kezdődik: "Ez Jézus Krisztus apokalipszise. " Az apokalipszis szó jelentése kinyilatkoztatás, az elrejtett dolgok feltárása, leleplezése. Hogy nem titkos és bepecsételt könyvről van szó, arra az első fejezet 3. verse is utal: "Boldog aki olvassa. "
Valóban nem sokféleképp értelmezhető, misztikus víziók tárháza ez a bibliai irat. Inkább olyan, mint egy mérnöki pontossággal megszerkesztett gondolatépítmény. A képies nyelv csak a rendkívüli tömörséget segíti. Lehetővé teszi, hogy kevés szóval hallatlan eszmei mélységek és magasságok táruljanak fel. A jelképes nyelvezet megértéséhez a kulcs maga a Biblia.
Ez a könyv megmutatja az emberi történelem és az egyháztörténelem rejtett hátterét, belső összefüggéseit, az események valóságos okait és irányát, a múlt, a jelen és a jövő alakulását és a mindenható Isten végcélját mindezekben. Ez igazi örömhír.
A Jel 12 - 22-ig terjedő fejezetek írásmagyarázata
Melléklet: János apokalipszise új fordításban
 
155 x 235 mm, kemény kötés, 302 oldal
Spalding Alapítvány, Budapest, 2011



Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 07:30
. Vankó Zs.: Jézus Krisztus Apokalipszise IV. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése